Tilan tuunaus

Käytämme pajatilana 70 -luvulla rakennettua saunatupaa. Tupa käsittää noin 30 neliön takkahuoneen, pienen keittiön, pukuhuoneen sekä tietenkin sen saunan. Saunaa lämmitetään talvella tilauksesta erilaisille ryhmille. Kesäisin pyörii viikoittainen yleinen saunavuoro Jyväskylän kaupungin henkilöstölle.

Lupasimme saunatilan vuokran sijasta hieman tuunata tilaa sekä lämmittää saunat kesällä yleistä saunavuoroa varten. Pajatilan laittamisella on myös se merkitys, että sitä kautta koemme tilan enemmän omaksemme.

Tästä lähdettiin liikkeelle

kuva 1

takkaJa sitten vain hommiin! Mukana tuunauksessa oli henkilöstöjärjestöjen edustaja, joka kertoili meille tilan historiasta ja henkilöstöjärjestöjen toiminnasta.

kimmoallujulia

Ensin siivottiin ja sitten maalattiin ja sitten maalattiin taas lisää :). Osa pajalaisista etsivät sisustustarpeita Nuorten Taidetyöpajan kätköistä (kiitos Tuunaten Tuotteeksi -pajalle ideoista ja valmiiksi tuunatuista kalusteista).

Ja tässä lopputulos

kuva

kuva 3

Vanha puutaulu tuli uudella tavalla esille valkoista seinää vasten.

kuva 2

Kypärämäen Eräkukalle isot kiitokset sisustustuesta :). Saimme heiltä toisen narsissin kaupan päälle, jotta saimme tilaan vähän pääsiäisen tunnelmaa.

Lopputulema oli hienompi kuin osasimme edes odottaa. Pajalaiset ahkeroivat kolme päivää ja kaikki osallistuivat tilan tuunaukseen innolla. Kyllä täällä kelpaa seuraavat lähes neljä kuukautta oleilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s