Taitotiimi esittäytyy

Moi!

Me olemme Könkkölän viisihenkinen Taitotiimi -ryhmä, jonka toiminta alkoi virallisesti tämän vuoden helmikuussa. Ryhmämme koostuu hyvin eri taustaisista ihmisistä, mutta meillä kaikilla on yhteinen tavoite: kehittää ja rakentaa Könkkölään Green Care -hyvinvointikeskus. Luvassa on sekä luonto- että eläinpainoitteista toimintaa ja erilaisia aiheeseen liittyviä tapahtumia.

IMG_8197
Viimeisen kuukauden aikana olemme vimmatusti suunnitelleet tulevan kevään ja kesän tapahtumia. Luvassa on mm. Avoimien ovien päivä, Match Show, kotieläinpihatoimintaa, Lumopolun työstämistä sekä tilan puutarhurointia. Kotieläinpihan asukeiksi olemme suunnitelleet ainakin lampaita, kanoja ja mahdollisesti kaneja. Toivottavasti tulevaisuudessa karvakaverien määrä lisääntyy ja monipuolistuu!

Rankan suunnittelu- ja tutkimusprosessin vastapainona olemme ehtineet myös rentoutua, sillä pääsimme valloittamaan Hyyppäänvuoren Nuorten Taidetyöpajan Elämyspajan kanssa.

2016-03-02_17.02.06

Hyyppäänvuoren valloittajat

Könkkölän kevät jatkuu kiireisenä mutta tulemme päivittämään kuulumisia nykyisestä ja tulevasta. (Psst, vinkki viitosena teille: Könkkölän erinäiset sosiaalisen median kanavat tulevat myös aktivoitumaan pitkin kevättä, joten pysykää linjoilla!)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s