Nuorten aikuisten iltamat 31.8.2016

Yksinäisten nuorten aikuisten määrä lisääntyy niin kaupungeissa kuin maaseudullakin. Harrastuksiin ei joko jää aikaa tai ne maksavat liikaa. Työyhteisössä ei välttämättä tutustu uusiin ihmisiin, kun työtehtävät ovat joko hyvin yksinäisiä tai työpaikalla on niin kiire, ettei tavalliseen ja normaaliin jutusteluun ole enää aikaa.

kukka

Könkkölässä olleet nuoret ovat usein kertoneet, että tärkeä tavoite elämässä on uusien ystävien löytäminen ja muutenkin sosiaalisten verkostojen kehittäminen.

Lapsena kaikki oli helpompaa. Leikkikentälle tai hiekkalaatikolle saattoi mennä norkoilemaan, vaikkei ketään olisi ennestään tuntenutkaan ja usein leikkiin pääsi mukaan. Ainakin esittämään vauvaa tai koiraa. Keskustelun avaukseksi kelpasi letistä nykäisy tai lumipesu, mutta yritäpä parikymppisenä lähestyä kanssaihmistä yhtä aktiivisesti vaikka bussipysäkillä.

lampas

Könkkölän nuoret päättivät tarjota jyväskyläläisille nuorille aikuisille mahdollisuuden tutustua sekä heihin, että muihin uusiin ihmisiin järjestämällä Nuorten aikuisten iltamat Könkkölässä keskiviikkona 31.8. Illan ajatuksena on palautella mieleen lapsuuden pihapelien ja muiden ulkoaktiviteettien avulla tätä nuoren ihmisen intoa ja tarmoa tutustumiseen, mikä melkein kaikilta suomalaisilta katoaa viimeistään täysi-ikäisyyden koitettua.

 

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki täysi-ikäiset ja suurin piirtein alle kolmekymppiset nuoret aikuiset, töistä, harrastuksista, elämäntilanteesta tai aatteesta riippumatta. Tervetuloa Könkkölään viihtymään ja nauttimaan elokuisesta illasta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s