Kevät 2018 Könkkölässä

Huh hah hei ja niin vuosi on pian pulkassa!

Menneet 12 kuukautta ovat olleet täynnä täpinää ja hulinaa, kun Könkkölän päärakennuksen remontti polkaistiin täydellä höyryllä käyntiin. Saneerauksen ohella työpajatoiminta kasvoi ja monipuolistui neljän erilaisen pajan muodossa.

Vaikka tällä hetkellä tilan väki on ansaitulla joulutauolla, on hyvä esitellä tulevan kevään aikana järjestettävien pajojen suunniteltua sisältöä.

Lumo-paja
Lumo-pajalla retkeillään, hoidetaan Könkkölän tilaa, tehdään metsänhoitotöitä ja käydään vierailuilla luonto- ja eläinkohteissa. Pajalle kannattaa hakea, jos olet kiinnostunut retkeilystä, eläimistä ja luonnosta – saatatpa jopa suunnittella ammattia luonnonvara-alalla.

Könkkölän tilalla järjestettävät kaksi Lumo-pajaa tarjoavat 20 kuntouttavan työtoiminnan paikkaa. Pajan työtoimintaa tehdään kahtena päivänä viikossa klo 10-14.
Hae Lumo-pajalle soittamalla työvalmentajille Satu Suur-Uskille (050 356 9514) tai Timo Pietiläiselle (050 312 5352). Tulijat valitaan haastatteluiden kautta. Kevään 2018 on jatkuva haku.

Hakuohje pajalle löytyy myös pajaesitteestä, jonka voit ladata tästä linkistä.

Fauna-paja
Jos sinua kiinnostaa toiminta eläinten kanssa tai olet miettinyt alalle kouluttautumista, Fauna-paja on hyvä tapa tutustua eläinavusteiseen toimintaan. Luvassa on mm. Könkkölän tilan töitä sekä vierailuja eläintiloilla, alan yrityksissä sekä oppilaitoksissa. Kevään 2018 paja alkaa 29.1. ja päättyy 22.4.2018.

Tarjolla on 5-8 työtoiminta- ja työkokeilupaikkaa. Toimintaa on 3-4 päivänä viikossa klo 9-15. Hae Fauna-pajalle soittamalla ohjaaja Eveliina Asplundille (050 350 4056). Pajalle tulijat valitaan haastatteluiden kautta.

Hakuohje pajalle löytyy myös esitteestä, jonka voit ladata tästä linkistä.

Verso-tiimi
Verso-tiimi tarjoaa työtoimintapaikkoja luonnosta puutarhanhoidosta kiinnostuneille. Tiimiläiset maisemoivat Könkkölän tilaa, järjestävät tapahtumia, kehittävät Könkkölän luontoavusteista toimintaa. Lisäksi Verso-tiimissä tehdään luontoalan yritysvierailuja, tutustutaan luontokohteisiin sekä ylläpidetään luontoyhteyttä.

Verso-tiimissä tehdään töitä 3-4 päivänä viikossa klo 9-15. Hae tiimiin soittamalla työvalmentaja Johanna Tammelinille (050 3118345). Tulijat valitaan haastattelun perusteella.

Hakuohje pajalle löytyy myös esitteestä, jonka voit ladata tästä linkistä.

Tapahtuma- ja mediatiimi
Tapahtuma- ja mediatiimissä pääsee tutustumaan erilaisten tapahtumien järjestämiseen sekä markkinointimateriaalien valmistukseen.

Tiimiin voi tulla kuntouttavaan työtoimintaan, työkokeiluun tai työharjoitteluun. Tiimiin mahtuu 3-4 henkilöä ja töitä tehdään 2-4 päivänä viikossa klo 9-15. Hae tiimiin soittamalla työvalmentaja Anna Rimpille (044 799 5010). Valinta tapahtuu haastattelun perusteella.

Hakuohje löytyy myös esitteestä, jonka voit ladata tästä linkistä.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s