Könkkölän venetsialaiset 2021

Vietimme Könkkölässä viime viikon torstaina pienimuotoisia venetsialaisia. Edellisellä viikolla valmistelimme tapahtumaa mm. askartelemalla koristelyhtyjä ja ruokalistan mietinnällä.

Venetsilaiset olivat ns. kesäkauden päätös ja palkkio pajalaisille hyvästä työnteosta ja aherruksesta kuumillakin kesäsäillä.

Jos haluat kokeilla itse askarrella paperilyhtyjä löydät ohjeen oheisesta linkistä; https://www.meillakotona.fi/artikkelit/lyhdyt

Ruuaksi saimme nauttia värikästä kasvispainoitteista ruokaa. Oman puutarhan sadosta oli tarjolla mm. kesäkurpitsaa, porkkanaa ja lehtikaalta sekä yrteistä tehtyä salaatinkastiketta. Jälkiruoaksi tarjolla oli perinteistä omenapiirakkaa. Kodassa ja grillikatoksessa sai käydä tunnelmoimassa ja paistamassa makkaraa.

Ohjelma oli pajalaisten toiveesta todella rento. Sai pelata eri lauta- ja korttipelejä tai muuten vain hengailla. Myös hirsisauna lämmitettiin ja halukkaat pääsi saunan löylyihin.

Pajalaisten palautteesta päätellen venetsialaiset olivat onnistuneet. Normaalista paja-arjesta poikkeava päivä oli mieluinen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s